27 juli 2013

knippen en plakken
Uitknippen, overtekenen, knippen, plooien en plakken... da's makkelijker gezegd dan gedaan.

25 juli 2013

het paprikamonster

Deze middag at ik...:  'flower power eggs', een stukje kaas, een snede tijgerbrood met philadelphia en de rest van de stukjes paprika. En dat was heel lekerrrrrr!

22 juli 2013

retroroodkapje wordt limoengroen

Het idee om de naam van mijn blog te veranderen had ik al lang.
De naam had ik al en nu heb ik hem eindelijk ook op foto. Ik ken mezelf en waarschijnlijk zal 'de foto' nog een aantal keer veranderen en waarschijnlijk de naam ook.
Ik ben 14, ik heb een naaimachine, het fototoestel van mijn mama, twee super toffe zussen, een naaikoffertje, een mama met smaak en een experimentele kookstijl, een kast vol
kookboeken, doorzettingsvemogen en een blog. En daar ben ik heel content mee!

16 juli 2013

simpel...

Gisteren hield ik me bezig met een prutswerkje: letters snijden uit wijndoppen.

Toen de letters klaar waren maakt ik een heel simpel zakje uit een oud laken en flockte ik er fluogele en fluoroze driehoekjes op.
6 juli 2013

een geschiedenisles vermomd als strip

Een tijdje geleden kocht ik in de kringloopwinkel een strip voor 25 cent om mee te knutselen.
De strip heet: van nul tot nu, ik had me voorgenomen om eerst de strip te lezen en er daarna mee te knutselen. Maar toen ik eenmaal het eerste blad gelezen had dacht ik daar al heel anders over, de strip leek net een geschiedenisles! In een geschiedenisles zou ik het niet erg vinden om deze strip te lezen. Maar tijdens de vakantie...geen denken aan! Dus maakte ik er maar vlug een vlaggenlijn van...gelukkig zijn de prentjes wel mooi.