31 december 2013

jaaroverzicht 2013
 

Een paar dagen geleden maakte ik een jaaroverzicht van 2013. Er gebeurde veel dingen dit jaar, zo leerde ik bijvoorbeeld Pinterest en bloglovin kennen en ontdekte ik veel nieuwe blogs, onder andere zilverblauw, een blog vol prachtige foto's.
Toen ik terugkeek naar het afgelopen jaar zag ik dat ik helemaal veranderd ben, zo heb ik ook een heel andere smaak en stijl gekregen. Ook heb veel nieuwe interesses gekregen, naast naaien ben ik, meer gaan knutselen, koken, fotograferen, maakte ik papierkunst....

Afgelopen jaar kreeg ik het stof voor durf-het-zelvers boek en maakte ik een hele hoop truien, ontdekte ik het perfecte recept voor cupcakes, probeerde ik vele dingen van pinterest uit. Ook veranderde ik de naam van mijn blog en verzon 2 projecten. En als laatste stond ik ook nog in het hoe overleef ik tijdschrift.

Op naar 2014, ik hoop dat ik binnen een jaar beter foto's maak, een mooier blogdesign heb en ik ook meer tijd heb om dingen te maken en dat ik natuurlijk meer blogberichten kan posten.
 

Gelukkig 2014!

 

3 opmerkingen: